ÜZLETI AJÁNLAT

ÜDVÖZLÜNK A FARMASI LEHETŐSÉGEKKEL 

TELI UNIVERZUMÁBAN! 

  Ez a tájékoztatás bemutatja Neked, hogy milyen nagyszerű előnyöket élvezhetsz a Farmasi családjának tagjaként! 

  Az általunk kínált rendkivüli lehetőségeknek és innovatív termékeinknek köszönhetően boldognak és gyönyörűnek érezheted magad, juttatásaink által elérheted pénzügyi céljaidat, saját főnöködként pedig rugalmas és szabad lehetsz. 
  Célunk, hogy minél több szponzort találjuk világszerte, akiknek bemutathatjuk az általunk kínált különleges lehetőségeket. 
  A FARMASI termékeit eddig 125 országban forgalmazták hagyományos értékesítési formában. Most azonban a közvetlen értékesítésre koncentrálunk. 
  A FARMASI márka rendkivül sikeressé vált és gyorsabban növekszik, mint bármely más vállalkozás a közvetlen értékesítés 25 piacán!


LEGYÉL BOLDOG ÉS GYÖNYÖRŰ!

  A Farmasi már 71 éves múlttal, hatalmas innovációs és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik.

  Minden termékünket házon belül készítjük és fejlesztjük, a saját isztambuli gyárunkban. Javasoljuk, hogy próbáld ki őket és érezd a különbséget. Imádni fogod a termékeket!


A FARMASIVAL CSAK NYERHETSZ! 

  Most, a farmasi regisztrációd által egy rendkivüli pénzkereseti lehetőséget is kaptál.

  Élj vele és csak nyerhetsz!  Használd ki a kiemelkedő árengedényeket, a termékeket és élvezd az ajándékokat! 
Ajánld kedvenc termékeidet másoknak is és keress vele pénzt!  Segíts másoknak megtalálni a termékeket, amelyekre szükségük van és keress még több pénzt!  Építsd fel saját csapatodat és keress rengeteg pénzt!  
Ha a barátaid látni fogkák az eredményeidet, ők is csatlakoznak majd. Végül hatalmas csapatod lesz és nem lesz az elérhető jövedelmednek felső határa!


Legyél példakép!

  Azok az emberek, akik látják a sikereidet és tudják, milyen magas jövedelmed van, csatlakoznak majd hozzád.

- Hálózatodnak sikerei és eredményei még több embert fognak vonzani.

- Korlátlan jövedelmi lehetőség!

- A jövedelmednek nincs felső határa! 


TE DÖNTESZ ARRÓL, KIVEL ÉS MIKOR DOLGOZOL!

  Előadásokon, képzéseken és rendezvényeken vehetsz részt.

Nap, mint nap kapcsolatot fogsz tartani egyre több és több emberrel. Időt szánsz arra, hogy megváltoztasd az életüket és boldogabbá tedd őket. 
Ezért fontos, hogy tanulj és fejlődj. Ha ezt megteszed, csodálatos nyaralásokon vehetsz részt és felfedezheted a világot. Végig melletted leszünk és támogatunk a sikerhez vezető úton. Ahogy növekszik a csapatod, egyre több embert vezethetsz majd. Nagyszerű érzés mások életét szebbé tenni és segíteni őket saját sikertörténetük megírásában. Ezek olyan élmények, amikre mindig büszke lehetsz majd.


HASZNÁLD!

Ismerd meg innovatív termékeinket! Széles termékskáláról választhatod ki személyes kedvenceidet.


AJÁNLD!

  A FARMASI termékek előnyeit BÁRMIKOR, BÁRHOL és BÁRKI számára bemutathatod. Hívj meg másokat is az előnyök ezen univerzumába! 

Bármikor: Számtalan alkalmas időpont van a FARMASI előnyeinek bemutatására!  Minden pillanat új lehetőséget jelent bevételek növelésére. Ezekre a lehetőségekre bármikor rátalálhatsz!

Bárhol: Nincs egy bizonyos hely a FARMASI termékek előnyeinek bemutatására: a parkban, a bevásárlóközpontban, az étteremben, a kávéházban, a moziban, sporteseményeken, az iskolában, a buszon, a metrón.... 

Bárhol találhatsz új szponzorokat, akik alig várják, hogy a szépségápolási termékeket vásároljanak és ezzel pénzt keressenek!

Bárkinek: A FARMASI előnyeit bárkinek bemutathatod, életkortól függetlenül. 

A FARMASI több mint 2000 termékével folyamatosan növekedési lehetőséget kínál számodra.


ÉRTÉKESÍTS!

Rendkivül fontos megosztani másokkal, hogyan és milyen eredményeket érhetnek el a FARMASI-val. Minden nap számtalan lehetőséged van, hogy megszólíts másokat: személyes találkozókon, telefonbeszélgetések során, közösségi oldalakon, a parkban, a plázákban, az étteremben, a buszon, különböző rendezvényeke, munkahelyen vagy akár iskolában is! Nyiss mások felé, kezdeményezz kommunikációt aktívan az emberekkel. 


LÉGY HATÁSSAL MÁSOKRA!

Tartsd a kapcsolatot barátaiddal, vásárlóiddal! Kérj visszajelzéseket az eladott termékekkel kapcsolatosan. Légy naprakész az új termékekkel kapcsolatosan. Segíts mindenkinek megtalálni a számára legjobb megoldást.


WELCOME - ÜDVÖZLŐ PROGRAM

Üdvözlő csomag és program

Új FARMASI tagként megvásárolhatod az Üdvözlő csomagunk, mely számos terméket, információs anyagot és katalógust tartalmaz. Nagyon hasznos eszköz a sikeres induláshoz, mert a legkedveltebb termékeket tartalmazza különlegesen kedvező áron.


Üdvözlő program

Miután belépsz a Farmasi csapatába, az első néhgy hónap kiemelten fontos. Az első lépésekkel megalapozhatod jövődet. Ha az első négy hónapban sikeresen fejlődsz, biztos, hogy a növekedés utána is folytatódni fog és még nagyobb eredményeket érhetsz el. Emiatt az első négy hónapban különleges támogatást biztosítunk.

Ha az első négy hónapban legalább havi 30 pont értékben rendelsz, a következő termékeket fogod megkapni rendelésed mellé:


CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM

Ha legalább három új aktív szponzort regisztrálsz, részt vehetsz a csapatépítő programban. Ha az adott hónapban van legalább három új regisztráltad a közvetlen csapatodban, akiknek saját rendelése fejenként minimum 30 pont, egy Hera női parfümöt kapsz ajándékba.


PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK

AZONNALI ÁRKEDVEZMÉNY

A FARMASI szponzorai a termékeket kedvezményes áron vásárolhatják meg. Minden termék után 23% kedvezményt adunk a katalógusban szereplő árból. Tehát, ha 10000 Ft értékben rendelsz termékeket, csak 7700 Ft-ot kell fizetned.


SZEMÉLYES ELADÁS

Személyes eladás (PV): Azok a pontok, amelyeket a vevőidnek történő személyes értékesítés és a saját vásárlásod alapján gyűjtesz össze.

Csoport forgalom (GV): Azok a pontok, amelyeket a csapatodban lévő szponzorok gyűjtenek a -vevőiknek történő eladások által, illetve még az ő személyes vásárlásainak pontjait tartalmazza. A csoport összesített forgalmának megfelelően különböző bónuszokat kaphatsz. A részleteket a mellékelt táblázatban láthatod. 

Példa: Ha 22%-os bónusz szintet érsz el a csapat pontjai alapján és személyes rendelésed legalább 10000 Ft, akkor 2200 Ft egyéni bónuszt kapsz.


CSOPORT BÓNUSZ

Csoport bónuszra jogosult az a szponzor, aki új tagokat regisztrál és ezzel hálózatot épít. A bónusz mértékét a szponzor szintje és az első generációban lévő törzsvásárlói határozzák meg, vagyis azoknak a pontjai, akiket közvetlenül szponzorál.

A csoport bónusz szintje a szponzor saját bónusz szintje és az adott első generáciiós szponzor bónusz szintjének a különbsége. Ez a bónusz minden első generációban lévő szponzor után jár. 

Példa: Tegyük fel, hogy te 22%-os bónusz szinte vagy, az általad közvetlenül beléptetett Emily pedig 15%-os szinten. Az Emily után kapott csoport bónusz szintjének mértéke a te szintedből kivonva Emily szintje, tehát (22-15=) 7%. A bónusz értéke pedig Emily csoport forgalma szorozva ezzel a százalékkal, amit el kell osztani 1,27-tel (ÁFA).VEZETŐI BÓNUSZ

Ha eléred a 6000 pont csoportforgalmat, akkor 22%-os bónuszra leszel jogosult, ami az elérhető legmagasabb szint. Az ennél magasabb szinteket már nem csak a csoport forgalma határozza meg, hanem az első generációban lévő szponzoraid szintje is.


Ha az első generációdban lévő szponzor eléri a 6000 pontos csoport forgalmat és ezzel a 22%-os bónusz szintet, akkor ő utána már nem kapsz csoport bónuszt, mivel a szintjeitek különbsége 22%-22%=0, vagyis nulla. Ennek oka az, hogyha valaki ekkora csapatot épít, akkor ő maga irányítja azt a nagy méretű csoportot.

Természetesen ebben az esetben sem maradsz bónusz nélkül, csak innentől kezdve más típusú bónuszra vagy jogosult, az úgynevezett vezetői bónuszra. A vezetői bónusz a 22%-os, a 18%-os és a 15%-os szponzorok után jár.

A vezetői bónuszt a csoportforgalmak közötti különbségek alapján számoljuk. Például, ha Igazgató szinten van, akkor az elérhető első vezetői bónusz szinten vagy, vagyis 3% bónuszra vagy jogosult. Ezt megkapod az összes 15%-os, 18%-os és 22%-os szponzor első és második generációja csoportforgalmának különbségéből. Ez az "Első generációs bónusz". 


A bónusz százalékok számítási alapját teljes forgalmad képezi, de a kifizetésre kerülő bónusz összegéből levonásra kerül a 27% ÁFA. 

A további bónusz szinteket hasonlóan számoljuk. Pl. a "Második generációs bónusz", ami 2%, a második és harmadik generációban lévő 22, 18 és 15 százalékos szponzorok csoprtforgalmának különbsége alapján kerül kiszámításra.


VEZETŐI BÓNUSZ

A "Harmadik generációs bónuszt", ami 1,5%, a harmadik és negyedik generáció 22, 18 és 15%-os szponzorai csapatforgalmának különbsége alapján kapod. 
A negyedik generáció az utolsó amiből vezetői bónusz jár, ezt is hasonlóan számítjuk: a negyedik generáció 22, 18 és 15%-os szponzorai forgalmából levonjuk az ötödik generáció 22, 18 és 15%-os forgalmát és a különbözet 0,5%-a a "Negyedik generációs bónusz". 

Az első generációdban lévő 22%-os szponzorok száma alapján a generációk bónuszai után kapott összeg változik. Minél több 22%-os szponzorod van, annál magasabb lesz a generációs bónusz százaláka, ezzel jelentősen növelheted a bevételedet. 

Ahhoz, hogy jogosult legyél a vezetői bónuszra, egy úgynevezett "Oldaltartást" kell elérned. Ha az oldaltartást nem éred el, nem jár a vezetői bónusz. Az oldaltartás mértéke a szinttől függ.


Az Oldaltartás számítása: Az Oldaltartás lényege, hogy folyamatosan foglalkozz az első generációddal is, függetlenül attól, hogy milyen szintet értél el. Az Oldaltartást a következőképpen számoljuk:
A teljes első generációs 22%-os csoport forgalmát, illetve az utánuk következő legmagasabb szintű forgalmat is, de csak akkor, ha ez a legmagasabb forgalom olyan szponzoré, aki legalább 15%-os szinten van. A legalacsonyabb igazgatói szinten az oldaltartás 1900 pont, a további értékeket a mellékelt táblázatban láthatod.