ÜZLETI AJÁNLAT


Most bemutatnám azokat a különféle előnyöket, amelyekkel a Farmasi cégnél találkozni fogsz...

Csodálatos lehetőségeinkkel és az innovatív termékekkel gyönyörű és boldog, a rendkívüli módon jövedelmező tervünkkel pedig pénzügyileg sikeres, szabad és rugalmas, mivel saját magad ura leszel.

Az egész világon keményen dolgozunk azért, hogy felkutassuk a lelkes embereket és bemutassuk nekik a lehetőségeinket. A Farmasi termékeit eddig 125 országban értékesítettük hagyományos kiskereskedelmi formában. Most azonban a közvetlen értékesítésre helyezzük a hangsúlyt.

A Farmasi rendkívül sikeres és gyorsabban növekszik, mint eddig bármikor. 


LEGYÉL BOLDOG ÉS GYÖNYÖRŰ!

A Farmasi már 70 éves innovációs és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik.

Az összes termékünk az integrált gyárunkban készül. Javasoljuk, hogy próbáld ki őket és érezd a különbséget. Imádni fogod a termékeket!


KERESS PÉNZT!

Most egy jövedelmező tevékenységnek vagy a részese.

Legyél példakép!
Azok az emberek, akik látják a sikereidet és tudják, milyen magas jövedelmed van, csatlakoznak majd hozzád.

- Hálózatoknak sikerei és eredményei még több embert fognak vonzani.

- Korlátlan jövedelmi lehetőség!

- A jövedelmednek nincs felső határa! A potenciális jövedelemnek nincs felső határa.


LEGYÉL TÁRSASÁGKEDVELŐ ÉS RUGALMAS!

Üdvözlünk a szemináriumok, tréningek és társadalmi eseményes világában...

Minden nap emberekkel dolgozol. Keményen dolgozol azon, hogy megváltoztasd az életüket és boldoggá tedd őket. Tanulj és legyél még jobb. Hatalmas lehetőség van a kezedben, hogy utazz és felfedezd a világot. Megtanítjuk, hogy érheted el az összes célodat. Növekedni tudsz a csapatodon belül és átadhatod a többieknek a tapasztalatodat. Nincs jobb érzés, mint pozitívan befolyásolni mások életét és megírni a saját sikertörténetedet. Légy büszke saját sikereidre és használj ki minden lehetőséget a sikerhez vezető úton.


HASZNÁLD!

Innovatív termékeket fogsz használni. Különböző termékcsoportok közül választhatod ki a kedvenceidet.


AJÁNLD!

A Farmasi termékek előnyeit bármikor, bárhol és bárki számára bemutathatod. Hívd meg őket, hogy csatlakozzanak a lehetőségek világába. 

Bármikor: Nincs meghatározott idő a Farmasi előnyeinek bemutatására. Minden pillanat egy új lehetőség a számodra, hogy növeld a bevételeidet. Ahogy az élet tovább folytatódik, az új lehetőségek is folytatódnak.


Bárhol: Nincs konkrét hely a Farmasi előnyeinek a bemutatására: a parkban, a boltban, az étteremben, a kávéházban, a moziban, meccs közben, az iskolában, a buszon, a metrón.... 

A potenciális vevők mindenhol várnak Rád, hogy szépülhessenek és kereseti lehetőséget kapjanak tőled.


Bárkinek: A Farmasi előnyeit korosztálytól függetlenül bárkinek elmondhatod. A Farmasi több mint 2000 terméke folyamatosan bővül. 


ÉRTÉKESÍTS!

Oszd meg és magyarázd el, mikor és hogyan érhetőek el a Farmasi termékek. Bármilyen társadalmi környezetben, szemtől szembe, telefonon, közösségi oldalakon, parkban, a kertben, a bevásárlóközpontokban, az étteremben, a színházban, a buszon, egy mérkőzés során, az iskolában, ez mind lehetőség arra, hogy kommunikálj más emberekkel. 


LÉGY INFLUENCER! -befolyásoló

Törődj a vásárlóiddal. Kérdezd meg őket, milyen a visszajelzésük a termékekről és a szolgáltatásról. Kövessétek együtt az új termékeket. Segíts nekik megoldást találni az egyéni problémáikra. 


WELCOME - ÜDVÖZLŐ PROGRAM


Regisztrációs csomag

A Farmasihoz való regisztráció során regisztrációs csomagot rendelsz, amely 2 db katalógust és 16 termékmintát tartalmaz teszteléshez és bemutatókhoz. 


ÜDVÖZLŐ CSOMAGOK

Újonnan regisztráltakra érvényes a regisztráció napjától számított 30 napon belül. Lehetőségük van két különböző csomag megvásárlására START 01 és START 02 csomag.


ÜDVÖZLŐ PROGRAM 

Új törzsvásárlóként részt vehetsz a mi Üdvözlő Programunkban, ahol három egyszerű lépésben ajándékokhoz juthatsz. Csatlakozz, hogy legnépszerűbb termékeinkhez hozzájuss, megismerd a termékeinket, amelyeket egyszerűen imádni fogsz. 


INFLUENCER KLUB

Ez egy olyan klub, amelyben mi nagyon sok ajándékot és támogatást nyújtunk ahhoz, hogy támogassuk a csoportod növekedését és segítsünk Farmasi üzleted fejlesztésében. Ezt annak érdekében tesszük, hogy még gyorsabban tudjál növekedni.

Támogatások:

- ingyenes szállítás ameddig az Influencer Klub tagja vagy, havonta 10 alkalommal

- minden hónapban egy csomag bemutató- és új termékekkel

- egy alkalommal ingyenes címszerzési csomag biztosítása

- rendezvény/címszerzés támogatás havi 40 euro értékben

- ingyenes mintacsomag havonta

- évente egyszer igényeknek megfelelően tréning biztosítása

- negyedévente hírlevél a webáruház felületén az új 22%-os vezetőkkel és sikertörténetükkel, ahol bemutatjuk sikereiket, eredményeiket, fejlődésüket, ezzel is példát mutatva a többieknek

- vacsora a TOP menedzsment vezetőivel

- hamarosan külön VIP ügyfélszolgálatot biztosítunk az Influencer Klub tagoknak

- a webáruházban megosztjuk a Vezetők közösségi média elérhetőségeitPÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK
AZONNALI ÁRENGEDMÉNY

Amikor Farmasi Törzsvásárlóvá válsz, kevesebbet fizetsz a termékekért. A termék vásárlási és az eladási ára közötti különbség a Te azonnali hasznod. Minden megrendelt termékre megkapod az árengedményt.


SZEMÉLYES ELADÁS

Például, ha Te 22%-os szinten vagy és a személyes eladásod 50 pont, akkor a személyes eladásod után 22%-ot fogsz kapni, azaz 50 x 320 x 0,22 = 3.520.-


CSOPORT BÓNUSZ 

Minden egyes szponzornak lehetősége van maga alá regisztrálni új tagokat, ezáltal a hálózatot építeni. A szponzor saját rendelése és azoké, akik közvetlenül vagy közvetett módon hozzá tartoznak, alkotják a csoport forgalmat.

A csoport forgalma után járó jutalék 0%-tól 22%-ig terjed. A bónusz szintkülönbségek alapján számítódik, nem konkrét pontkülönbség alapján. 

Példa: Te 22%-os szinten vagy és alattad Emila pedig 15%-os szinten csoportforgalma alapján.

Emila után járó csoportbónuszt úgy fogod megkapni, hogy a Te 22%-od és az ő 15%-a közötti %-os különbséget, azaz 7%-ot fogsz kapni az ő csoportforgalma után. 

Példa: a szintek közötti különbség 22%-15%= 7%SZINTLÉPÉSI BÓNUSZ 

TOBORZÓI BÓNUSZ VEZETŐI BÓNUSZ

Ha 7500 csoportszintre érsz fel, akkor a marketingterv szerint a 22%-os bónusz szintre leszel jogosult.

A magasabb szintek nem a csoportszinten alapszanak, hanem az 1.generációs vezető sikerén, tehát nekik a 22%-ot kell elérniük, valamint további kritériumok teljesítése is feltétel.

Az első cím, amelynél a Vezetői Bónuszra leszel jogosult, az Ezüst Menedzseri szint.

Amikor az 1.generációs közvetlen vezetők elérik a 22%-os bónusz szintet a 7500 csoportszintnél, akkor a csoportbónusz, amelyet általában utánuk kapsz, megszűnik, mivel a Te bónusz szinted és az ő bónusz szintjük közötti különbség (22%-22%=) 0.

Ebben az esetben elkezdesz más típusú bónuszt keresni, amelyet vezetői bónusznak hívnak. Ilyenkor a te fő feladatod, hogy a csoportot irányítsd és vezesd. A vezetői bónuszt a te 1. generációd 22%-os, 18%-os és 15%-os szintű vezetők után érheted el.


A vezetői bónuszod aszerint változik, mennyi közvetlen 22%-os vezetőd van. 
A különböző igazgatói címeknél különbözőek a vezetők bónusz százalékai is. Minél magasabb vezetői címed van, annál magasabb vezetői bónusz százalékot kapsz a generációk alapján. Ahhoz, hogy jogosult legyél vezetői bónuszra, meg kell lennie az oldaltartásodnak is. 


Oldaltartás követelmény

Azok a pontok, amelyek a közvetlen csoportban lévők után számítódnak úgy, hogy az összes közvetlen 22%-os csoport pontforgalmát kivonjuk, valamint az egyik legmagasabb közvetlen 18-15 vagy 12%-os csoport pontját is. Az ezen felül lévő összpontszám az oldaltartás össz.pontja, aminek min. 1700 pontnak kelll lennie.


ARANY MANAGER

Az ARANY MANAGER 640.000.-ot kap és ha megtartja még öt alkalommal egy éven belül a szintet és ezzel eléri az ARANY IGAZGATÓI szintet, további 640.000.-ot!


PLATINA MANAGER

A PLATINA MANAGER 1.280.000.-ot kap és ha megtartja még 5 alkalommal egy éven belül a szintet és ezzel eléri a PLATINA IGAZGATÓI szintet, további 1.280.000.-ot!

AUTÓ PROGRAM

Egy C osztályú MERCÉDESZ autót kaphatsz ajándékba, ha 2020. május végéig 8 új közvetlen 22%-os vezetőd lesz és 2020. június végéig meg is tartod őket.


UTAZZ A FARMASIVAL!

A Farmasinál elért eredményeid megtérülnek! A siker izgalmas eseményekkel jutalmazzuk az egész világon. Csodálatos időt tölthetsz velünk Törökországban, mely a világ leglátogatottabb turisztikai célpontja!
Meghívunk Téged egy 5*-os szállodába három napra, ahol felejthetetlen pillanatokban lesz részed a Farmasi család társaságában.